Afsætning

Markedsligevægt

18. november 2014 af Eleven1977 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan beregnes ligevægten ud fra følgende oplysninger?:

Efterspørgslen: Omsætningen maksimeres ved P= 500 og Q= 2000

Udbudskurve: P= 50 + 0,3Q

Markedet er under fuldkommen konkurrence.

På forhånd tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Markedsligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.