Spansk

Spansk hjælp til Me og Mí

30. november 2015 af caro5327 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der kan forklare mig, hvornår man bruger "mi" og "me" ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2015 af jgjkkfk (Slettet)

I forhold til hvad ? hvad skal du bruge dem til


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2015 af jbmm (Slettet)

mi = min/mit (possessivt pronomen) (uden accent)
mí = mig (præpositionsobjekt) (med accent)
me = mig (direkte og indirekte objekt)
 


Skriv et svar til: Spansk hjælp til Me og Mí

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.