Spansk

"som" på spansk

11. december 2015 af Ceerial (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan forklare "som" på spansk.

Ved at det både kan være "que", "como", "si" og "de" m.m..

Jeg ved selvfølgelig godt det har noget at gøre med hvilken ordklasse det fungerer som, men jeg har lidt svært ved at kende forsket på pronomen og konjunktion. Så måske nogen kan forklare det med eksempler?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. december 2015 af jbmm (Slettet)

que = som/der (relativt pronomen) (ex: drengen som jeg kender, manden som/der går der)
como = som/ligesom (adverbium) (ex: han er som/ligesom sin far)
si = hvis/om (konjunktion)
de = af/fra (præposition)


Skriv et svar til: "som" på spansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.