Spansk

hjælp

25. oktober 2016 af nadi3106 (Slettet) - Niveau: A-niveau

er det oversat korrekt ? 

Pigernes hunde=  niñas perro
Spaniens indbyggere= habitantes de España

Anas hus  = casa ans


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2016 af jbmm (Slettet)

Nej, det er forkert

Ejefald/genitiv dannes på følgende måde på spansk (bemærk at der oftest er 2 artikler i en spansk genitiv):

'pigernes hunde' oversættes til: hundene af pigerne (her er der 2 artikler)
Spaniens indbyggere = indbyggerne af Spanien (her kun én artikel)
Anas hus = huset af Ana (her kun én artikel)
Pas på med det danske ejefalds-s, som IKKE er en del af et navn (Anas = af Ana)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.