Spansk

Haber og tener

08. oktober 2017 af Amalxo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er forskellen på haber og tener? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2017 af jbmm (Slettet)

tener = have, eje (tiene un libro = han har/ejer en bog)
haber = have, til dannelse af før-tider (ha comprado un libro = han har købet en bog)


Skriv et svar til: Haber og tener

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.