Mediefag

Integrale

19. oktober 2017 af Mathnerdsx (Slettet) - Niveau: A-niveau

Skal løse følgende integrale:

\int \frac{1}{e^{x}+1}*dx

Dette har jeg gjort et forsøg på, ved at gange igennem med e^-x/e^-x

Så får jeg

e^-x / 1+e^-x 

Hernæst kan jeg sætte u=e^-x           du/dx = -e^-x                          -du=e^-x*dx

Også får jeg 1/(u+1) som jeg skal integrere

det giver -atan(u/1) kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2017 af peter lind

Det giver ln(u+1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. oktober 2017 af SuneChr

Skriv i stedet

\frac{1}{e^{x}+1}        om til         \frac{e^{x}+1}{e^{x}+1}-\frac{e^{x}}{e^{x}+1}        og for det andet led   u = ex + 1
Det hedder integral.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. oktober 2017 af Smut1

Og jeg som troede, at mediefag ikke var et seriøst fag. Godt man aldrig har haft det!


Skriv et svar til: Integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.