Spansk

perfektum

22. august 2019 af Teriperry - Niveau: A-niveau

jeg har et par sætninger hvor jeg slet ikke ved hvor jeg skal lave dem om til perfektum på, så er der nogle der kan forklare lidt til det:)

1.Yo escribo una tarea sobre la historia de Hector.

2. El padre de Hector no tiene dinero,
3. Los nifros de la calle caminan en la ciudad.

4. Hector explora los volcanes de Leon.
5. Muchas personas visitan ras prayas der norle der pais.

6. La industria del turismo progresa en Nicaragua.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2019 af jbmm (Slettet)

perfektum = førnutid og dannes med haber + participium (dansk: har/er + participium)

comer: jeg har spist = he comido
escribir: han har skrevet = ha escrito (uregelmæssig participium)
ir: vi er gået = hemos ido (uregelmæssig participium)

 


Skriv et svar til: perfektum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.