Mediefag

Inkubationstiden

11. august 2020 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Jeg har svaret på det første spørgsmål, som jeg har regnet ud til at være: 14,1+1208*e^-0,207*30= 16,52 t
Er det rigtigt?
Det jeg har svært ved er at regne de to sidste spørgsmål ud. Hvordan finder man frem til løsningen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. august 2020 af Capion1


1)  Korrekt.
2)  Løs  f (x) = 40
3)  14,1 er grænseværdien for f (x) for x → ∞
     Dvs. inkubationstiden har den nedre grænse på 14,1 time, når temperaturen vokser. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. august 2020 af OliverHviid

Gætter på at læreplanen for mediefag er blevet opdateret lidt siden jeg gik i gymnasiet.


Svar #3
11. august 2020 af javannah5

Er der nogle der kan hjælpe mig med opgaven?

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. august 2020 af OliverHviid

Jamen Capion1 har jo allerede beskrevet hvad du skal. f(x)=40 betyder f.eks. at du skal indsætte 40 på f(x)s plads og isolere x.


Skriv et svar til: Inkubationstiden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.