Matematik

Wordmat sinus og cosinus problemer

02. maj kl. 12:38 af Matselvstuderende - Niveau: B-niveau
Hej jeg oplever problemer på wordmat med at den ikke kan regne med sinus og cosinus. Det drejer dig måde om når jeg opstiller en ligning med dem, så giver wordmat kun et svar, selvom det findes uendelige. Det gælder også når jeg opstiller vektorfunktioner og selv når jeg bare prøver at låse et simpelt regnestykke med dem. Den giver mig cos(0)=cos(0).
Ja jeg har radianer til

Håber nogen kan hjælpe, det er godt nok frustrerende

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj kl. 17:02 af peter lind

Du skal også vide at hvis du finder en løsning v er mulige løsninger og v + 2pπ også en løsning.

sin(v) har også løsningen π-v

cos(v) har også løsningen -v

Det er under forudsætningen at der ikke er nogen begrænsninger. I trekanter er vinklerne altid positve og mindre en π. i fysikopgaver kan man komme ud for at 0=<v<π/2


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj kl. 03:17 af StoreNord

Angående   cos(0)=cos(0)
Måske kom du til at skrive vokalen o i stedet for nul.
Eller måske kan Wordmat ikke tolke matematik-boksens indhold, fordi du har slået Latex til?

Hvilke problemer har du med vektorer?

Vektorer med WordMat    YouTube·Matematik på Midtfyns Gymnasium·26. mar. 2018
https://www.google.com/search?channel=fs&client=ubuntu&q=definere+vektor+i+Wordmat#fpstate=ive&vld=cid:4f9f70c3,vid:UPp6B9_5ZLI,st:0


Skriv et svar til: Wordmat sinus og cosinus problemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.