Casabon er offline. Sidst online 07. september 2021.

Casabon

Uddannelse: Videregående, SP-rang: Lektor


Yo! :)

 

Jeg vil meget gerne starte med at sige, at jeg er en meget afslappet person, så I behøver aldrig holde jer tilbage for at spørge mig om noget, uanset hvad det er. I må også meget gerne benytte besked-systemet, hvis I gerne vil have mere direkte kontakt til mig. Det er min overbevisning at man ikke kan bebrejde folk uvidenhed, så jeg anser ikke nogen spørgsmål for dumme.  Ligesom for alle andre studerende er der perioder, hvor jeg er mere stresset end andre. Jeg sætter pris på, hvis folk gider markere "brugbart svar", hvis jeg har bidraget med nyttig information. :)

Så hvorfor er jeg herinde? Jeg synes vel bare det er hyggeligt og spændende, og så er det en fin måde at holde sin viden lidt ved lige. 

 

 

Og nu kommer så de lidt mere tørre facts om mine kvalifikationer. Jeg har en naturvidenskabelig STX, som jeg forlod med et flot gennemsnit, og jeg kan derfor hjælpe i de fleste gymnasielle fag, som jeg har haft på højere end C-niveau.

Efter gymnasiet boede jeg et år i latinamerika, og kan derfor også hjælpe til med spansk, eller praktiske informationer i forhold til at rejse efter gymnasiet. Både som frivillig og som backpacker. 

Siden jeg kom hjem har jeg studeret Medicin, så mine spidskompetencer vedrører naturligvis mennesket og alt hvad der hører til. Herunder biologi og kemi. Til sidst, men ikke mindst, hvis nogen går med en lille læge i maven, og er nysgerrig efter hvordan uddannelsen er og hvad det egentlig går ud på, er I også meget velkomne til at skrive til mig. 

 

 

Ellers er der vist ikke så meget mere at sige. 

//Peace out!