TorbenSchmidt er offline. Sidst online 24. november 2023.

TorbenSchmidt

Uddannelse: Videregående/Universitet, SP-rang: Praktikant


Torben er en 37-årig folkeskolelærer med en imponerende karriere inden for undervisning. Han har arbejdet som lærer i hele 13 år og specialiseret sig i at undervise i tysk på alle niveauer. Torben har en diplomuddannelse i offentlig ledelse, hvilket bidrager til hans evne til at organisere og lede undervisningsaktiviteter på en effektiv måde.

Ud over sin dedikation til undervisning er Torben også en dygtig forfatter og iværksætter. Han er medforfatter på lær-tysk.dk, en online platform dedikeret til at hjælpe elever med at lære det tyske sprog. Her bidrager han med sin ekspertise og erfaring for at skabe indhold, der er både lærerigt og engagerende.

Som medejer af skolebutikken SkoleABC.dk er Torben involveret i at tilbyde ressourcer og materialer til skoler og undervisningsinstitutioner. Dette vidner om hans engagement i at støtte undervisningsmiljøet og hjælpe kolleger med at skabe en berigende læringsoplevelse for eleverne.

Udover sin interesse for undervisning og skolematerialer har Torben en passion for livsstilsblogging. Han er medforfatter på TheCityGirl.dk, en blog, der dækker forskellige aspekter af livsstil, politik, sex og meget mere. Gennem denne platform deler han sin personlige indsigt og inspirerer læsere til at udforske forskellige aspekter af livet.

Torben Schmidt's alsidighed som folkeskolelærer, forfatter og iværksætter gør ham til en bemærkelsesværdig personlighed inden for uddannelses- og livsstilsverdenen. Hans engagement i at fremme tysk undervisning, støtte kolleger og dele sine interesser med offentligheden er et beundringsværdigt bidrag til samfundet.