Matematik

matematik aflevering

20. oktober 2011 af maj1994 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens!!
Jeg har brug for noget hjælp til min matematik aflevering, og håber på der en der vil hjælpe mig?:D Opgaven lyder:

Fire variable størrelser er forbundet ved formlerne R = R0(1+a*t) og U= R*I, hvor R0 og a er konstanter.  opstil en formel, der udtrtkker t ved U og I.      På forhånd tak! :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Isoler R af den 2. ligning:

R = U/I = R0(1 + at) , så

at = U/(I·R0) - 1


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. oktober 2011 af Walras

R=R0(1+at)             (1)

U=R*I                      (2)

Indsæt (1) i (2). Isoler da t.


Svar #3
21. oktober 2011 af maj1994 (Slettet)

Tak for hjælpen! :-)

 


Skriv et svar til: matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.