Fysik

Den specifikke smeltevarme for is

07. december 2011 af bananman (Slettet)

Hej, jeg er igang med en fysik rapport om "den specifikke smeltevarme for is"

Jeg har et problem jeg skal beregne den specifikke smeltevarme for is og jeg har nogle tal men vil spørge om det her er den rigtige formel:

Ls = (-m(vand) * C(vand) * ?T(vand) -m(is) * C(vand) * ?T(is) / (m(is)?

 

venter svar hurtigst muligt

 

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2011 af Studieguruen (Slettet)

Prøv at beskrive dit forsøg for os.


Svar #2
08. december 2011 af bananman (Slettet)

Jeg har fundet ud af det, men resultatet hvilken har den?

er det: Kj/Kg?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

Ja, smeltevarmens enhed er

Ls = Q / m = J / kg .


Skriv et svar til: Den specifikke smeltevarme for is

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.