Dansk

er der nogen der vil rette mine punktuner og kommaer

21. august 2005 af lalo (Slettet)
I Italien havde vi en dårlig økonomi og dårlig skolegang. Mine forældre valgte derfor, at søge asyl i Danmark, det tog omkring to måneder, så var vi her i Danmark. Det var en store forandring for mig, især fordi jeg skulle begynde på en ny skole, ny klasse, og ikke mindst et nyt sprog. Jeg kan huske, at jeg altid var den, der altid var blevet drillet, begrund af min hud farve. Men efter havde boet i Viborg et år flyttede, vi til Esbjerg. Da vi flyttede til Esbjerg, fik jeg venner jeg behøvede ikke længere blive drillet. Mig og mine søskende begyndte på Præstegårdes skole. Derefter forflyttet til Boldesager skole i modtagelsesklasse, derhen da 4 klasse også til niende.

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2005 af stuvx (Slettet)

Øhm.. Har ændret meget lidt nogle meget få steder, hvor der var meget trængende. Du bør rette mit efter igen. Her:

"I Italien havde vi en dårlig økonomi og dårlig skolegang. Mine forældre valgte derfor, at søge asyl i Danmark. Det tog omkring to måneder, så var vi her i Danmark. Det var en stor forandring for mig. Især fordi jeg skulle begynde på en ny skole, ny klasse og ikke mindst et nyt sprog. Jeg kan huske, at jeg altid var den, der altid var blevet drillet pga. min hudfarve. Men efter at have boet i Viborg et år, flyttede vi til Esbjerg. Da vi flyttede til Esbjerg, fik jeg venner. Jeg behøvede ikke længere, at blive drillet. Mig og mine søskende begyndte på Præstegårdes Skole. Derefter forflyttet til Boldesager Skole i modtagelsesklasse, der gik fra fjerde klasse også til niende."

Held og lykke.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2005 af Julianne (Slettet)

#1
"Mine forældre valgte derfor, at søge asyl i Danmark."
=
"Mine forældre valgte derfor at søge asyl i Danmark."

"Men efter at have boet i Viborg et år, flyttede vi til Esbjerg."
=
"Men efter at have boet i Viborg et år flyttede vi til Esbjerg."

"Jeg behøvede ikke længere, at blive drillet."
=
" Jeg behøvede ikke længere at blive drillet."



Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2005 af stuvx (Slettet)

Kan sku godt passe :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. august 2005 af kattebarn (Slettet)

Mig og mine søskende --> Mine søskende og jeg...

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. august 2005 af Julianne (Slettet)

Åh ja, den er jo klassisk. Jeg kiggede ikke på sproget, kun på kommateringen.

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. august 2005 af danielruhmann (Slettet)

Har også rettet lidt sprogligt:

I Italien havde vi en dårlig økonomi og dårlig skolegang. Mine forældre valgte derfor at søge asyl i Danmark. Det tog omkring to måneder, før vi kom til Danmark. Det var en stor forandring for mig. Især fordi jeg skulle begynde på en ny skole, i ny klasse og ikke mindst med et nyt sprog. Jeg kan huske, at jeg altid var den, der var blevet drillet pga. min hudfarve (forhåbentligt ikke i Italien?) . Men efter at have boet i Viborg et år flyttede vi til Esbjerg. Da vi flyttede til Esbjerg, fik jeg venner. Jeg behøvede (dårligt verbum; brug ”blev”) ikke længere at blive drillet (hvorfor?). Mine søskende og jeg begyndte på Præstegårdes Skole. Derfra blev vi forflyttet til en modtagelsesklasse på Boldesager Skole, der gik fra fjerde til niende klasse.

Skriv et svar til: er der nogen der vil rette mine punktuner og kommaer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.