Matematik

Matematik mundtlig opsætning

04. juni 2012 af jaaaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa jeg skal til matematik mundtlig eksamen B, her om 2 ugers tid.

og jeg skal skrive nogle dispostioner til mine eksamensspørgsmål, er der noget der har ideer eller evt. gamle dispotitoner over hvordan man sætter sådan en disposition op?

mvh

mig :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. juni 2012 af marmar (Slettet)

Søg på Studieportalens opgaver. ;)


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. juni 2012 af Euroman28

rød tråd.

Del dine dispositioner op i punkter.

 

Hvis du trækker et spørgsmål om differential-kvotient.

 

1)Hvordan er f' defineret

(udled definiton for f'(x) og tal om 3 trinsreglen).

2) basale regneregler for f'

(k*f(x))'

(f(x)+g(x))' og (f(x)-g(x))'

f((x)*g(x))'

3) anvend en eller flere regneregler og 3-trinsreglen til at bestemme f'(x) er en kendt funktion.

f=sqrt(x), f=x^2, f=ln(x) osv osv osv.

 

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #3
05. juni 2012 af jaaaaaaaa (Slettet)

tak :D

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. juni 2012 af marmar (Slettet)

Selv tak :D


Skriv et svar til: Matematik mundtlig opsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.