Matematik

Matematik Hjælp plzz det haster skal ti mundtligt eksamen

13. juni 2012 af lottemadsenj (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej er der nogen søde mennesker som der kan hjælpe mig med matematik? skal til mundtligt eksamen her snart og fatter intet om det her spørgsmål at hvordan jeg ska lave den.

Håber virkeli at i kan hjælpe mig med det.

spørgsmålet er om:

Vækst


Du skal redegøre for de tre væksttyper, lineær, eksponentiel og potensvækst.

Du skal herunder komme ind på funktionernes grafer og forskellene på de forskellige væksttyper.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2012 af blackangelofnemesis (Slettet)

Hejsa. :) Det de mener at du skal redegøre, så skal du komme op med formlerne for en linenær, eksponentiel og potensvæks. Linenær = f(x)=ax+b eksponentiel = f(x)=b*a^x potens er =f(x)= b*a^x Det næste spørgsmål er så, at du skal forklare hvordan disse grafer ser ud, prøv at tegn dem og så kan du se forskellen mellem dem. :) Håber det gav noget hjælp :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juni 2012 af blackangelofnemesis (Slettet)

Jeg ser lige, at mit svar er fucked lidt op i udseende. Så det bliver lige en ommer :D

 

"Hejsa. :)

Det de mener at du skal redegøre, så skal du komme op med formlerne for en linenær, eksponentiel og potensvæks.

Linenær = f(x)=ax+b

eksponentiel = f(x)=b*a^x

potens er =f(x)= b*a^x

 

Det næste spørgsmål er så, at du skal forklare hvordan disse grafer ser ud, prøv at tegn dem og så kan du se forskellen mellem dem. :) Håber det gav noget hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2012 af Singlefyren (Slettet)

for den lineære og den eksponentielle gælder, at b er skæringen med y-aksen.


Svar #4
13. juni 2012 af lottemadsenj (Slettet)

hvad med potensvækst så?


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. juni 2012 af johannekruse (Slettet)

Hej! Har faktisk det helt samme spørgsmål til årsprøve og den her video har hjulpet meget med et godt overblik=

 

http://frividen.dk/default.aspx?catid=128bc4c7-7a79-4a00-9cdf-5574ad98550a&tabid=67


Skriv et svar til: Matematik Hjælp plzz det haster skal ti mundtligt eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.