Studievejledning

Kvote 2 ansøgning

31. oktober 2012 af Hallehøj (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg vil høre om der er nogle, som er accepteret på deres uddannelse via kvote 2, som evt. har nogle gode råd omkring en sådan ansøgning. Jeg er klar over hvad der lægges vægt på i ansøgningen, og har sat mig godt ind i sagerne, næste skridt er så at formulere det skriftligt. Derfor vil jeg som sagt høre, om der er nogle der har eventuelle fif til opsætning, hvad- og hvor meget der skal skrives etc.

Jeg håber meget at høre Jer.


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. oktober 2012 af tamarakhalil (Slettet)

Jeg vil også meget gerne have hjælp til dette og måske en ansøgning som eksempel. Det drejer sig i mit

tilfælde om socialrådgiveruddannelsen. Mvh Tamara :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. november 2012 af Seraya

Hej Tamara

 

Nu ved jeg ikke, hvor du bor, men på AAU er der fri adgang på socialrådgiveruddannelsen, så hvis du virkelig vil det, kan det lade sig gøre.

 

Hallehøj - jeg kom ind på psykologi via kvote 2, men det er svært at give dig et råd med på vejen, når du ikke skriver, hvilken uddannelse, du vil ind på?


Svar #3
05. november 2012 af Hallehøj (Slettet)

Hej Seraya. Jeg søger ind på Antropologi, så jeg går ud fra at mange af de samme elementer er gængse. Jeg vil sætte stor pris på nogle råd :-)


Brugbart svar (1)

Svar #4
12. marts 2013 af super-bjorn (Slettet)

Hej Seraya, jeg skal ligeledes søge ind på psykologi på KU via kvote 2, har været til åbent hus arrangementet, og nu skal jeg til at formulere en ansøgning. Har du mulighed for at sende/vedhæfte din ansøgning, det ville betyde rigtig meget!

[email protected]


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. marts 2013 af Seraya

Hej

Alletiders - det er også et fedt studium. På AAU (og AU og SDU) er de ikke interesserede i en motiveret ansøgning, så jeg kom ind på rent snit. 

Husk ihvertfald at have studiet i centrum at din ansøgning. Det er vigtigt, du redegør for, at du har sat dig ind i studiets struktur og indhold. Det duer altså ikke at fortælle om dit hårde liv, og at du derfor er kvalificeret. Og lad det så lyse skinnende fra ansøgning, at du VIL det her :-)

 

Held og lykke


Skriv et svar til: Kvote 2 ansøgning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.