Kemi

kemi !!!!

19. marts 2013 af sislio (Slettet) - Niveau: B-niveau

en der kan hjælpe med følgende vedlagte opgave


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2013 af acido (Slettet)

Brug Lambert-Beers lov A=e*l*C. Sæt absorbansen A til 1,5, længden l til 1cm og e er de opgivne tal. C kan så beregnes. En større C vil give større absorbans end 1,5 og bliver så upræcist bestemt.


Svar #2
20. marts 2013 af sislio (Slettet)

C=1.5/280nm*1cm eller skal hele tallet med for e altså også de 5,6*10^4:)


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. marts 2013 af acido (Slettet)

C=1.5/(5,6*10^4*1cm). Bølgelængden skal du ikke bruge til noget.


Svar #4
21. marts 2013 af sislio (Slettet)

kan det passe det giver 0.00002678571429


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. marts 2013 af acido (Slettet)

Ja - du skal dog afrunde og enheden bliver molær (M)


Svar #6
22. marts 2013 af sislio (Slettet)

ganger man så med 1000


Skriv et svar til: kemi !!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.