Andre fag

Lægevidenskab modul 1 niveau!?

25. marts 2013 af came (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej venner,

Jeg har efterhånden gået på lægestudiet et par måneder og skal derfor snart op til min første skriftlige eksamen på Syddansk Universitet.

Jeg skal op i den skriftlige eksamen på modul 1: "Liv, sundhed og sygdom", til en Scribble eksamen og der er over 100 læringsmål man skal lære udenad!

Derfor er mit spørgsmål om, der er nogen af Jer, som er bekendt med hvilke læringsmål, der bliver lagt vægt på den 3. april, hvor jeg skal op til den skriftlige eksamen på modul 1.

Der bliver typisk lagt vægt på 25 læringsmål i løbet af et eksamenssæt, derfor lyder mit spørgsmål om nogle af Jer, ved hvilke læringsmål, forelæserne kommer til at ligge vægt på den 3. april 2013. Forelæserne har været Ulla G. Friis og Thomas J.D. Jørgensen.

Det kan være I ved, hvilke 25 læringsmål der bliver lagt vægt på, til den skriftlige eksamen på modul 1 den 3. april på lægevidenskab, ved Syddansk Universitet. Hvis I tidligere har været op til lignende eksamener eller har nogle gode fif samt gode "øvelsesdokumenter" til den skriftlige eksamen på modul 1, må I meget gerne skrive og vedhæfte det I min indbakke. Hurtigst muligt må I gerne kommentere mm., da jeg skal op om en uges tid.

Det haster, så skriv gerne i min indbakke . . . . . . .

Jeg glæder mig til at høre fra Jer, mine medstuderende : - )

På forhånd tak for Jeres hjælp og tips.

 

 


Svar #1
26. marts 2013 af came (Slettet)

Der må være nogle derude, som har forstand på modul 1 eksamenen på Syddansk Universitet den 3. april 2013 og hvilke læringsmål, der bliver fokuseret på.

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. marts 2013 af Roman Garcia

Det er nok det forkerte forum du spørger. Prøv studmed.dk


Svar #3
28. marts 2013 af came (Slettet)

Skriv i min indbakke, hvis I finder noget relevant vedrørende eksamen den 3. april 2013, på SDU.


Skriv et svar til: Lægevidenskab modul 1 niveau!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.