Studievejledning

Jura, engelsk fag?

29. juli 2013 af deessee (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg skal til at have et engelsk valgfag på Jura. Jeg er dog lidt nervøs for undervisningen, da den er på engelsk og eksamen er skriftligt også. Jeg ville ikke sige, at jeg er dårlig til engelsk, men jeg kan det langfra flydende. Hvor store krav er der til de engelsk fag på jura? Er det et krav, at man kan engelsk stortset flydende engelsk på skrift og i tale? Jeg vil rigtig gerne have faget, men det er lidt skræmmende, at det er på engelsk, eftersom det nogle gange kan være svært nok på dansk. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. juli 2013 af Pharmand

Jeg læser ikke jura, men har selv fulgt et internationalt hold, da jeg studerede, og niveauet var højt. Generelt tror jeg, du skal tænke, at et universitetsfag på dansk kræver flydende dansk for at være nogenlunde til at gå til - ligeledes gør et universitetsfag på engelsk.

Du får ikke letlæselige tekster, sproglig hjælp eller deslige. Det kan jeg i hvert fald ikke forestille mig. Måske det vil være en god idé at tage en sprogvurderingstest for at tjekke dit niveau. Det kan jo også være, du slet ikke er så ringe, som du tror :). Måske studievejledningen kan hjælpe med en sådan test. Bruger du de internationale standarder. bør du ligge på C1 eller C2 for at være nogenlunde in the clear.

Held og lykke med det!


Skriv et svar til: Jura, engelsk fag?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.