International økonomi

Beregn BNI + mere

08. september 2013 af mmo1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Alle.

Jeg har nogle lektier som jeg har lidt besvær med.

Jeg har ikke brug for facit, men formlen.

Følgende får jeg afivde: 

I et samfund gælder følgende tal (mia. kr.):
Produktionsværdi: 1.750
Moms og afgifter: 125
Varetilskud: 15
Rå- og hjælpestoffer: 700
Import: 350
Eksport: 330
Forbrug: 720
Nettoinvesteringer: 210
Løn, rente, udbytte til udl.: 50
Løn, rente, udbytte fra udl: 42
Doneret u-landsbistand: 11

Og kan ikke huske hele formlen på følgende:

BNI= BNP + moms&afgifter -??    - kan ikke huske hvad man minuser med til sidst.

Disp. BNI = BNI - ??      

Bruttoinverstering = ??

Reinvestering (=afskrivningerne) = ??

Mange tak for hjælpen på forhånd!!


Skriv et svar til: Beregn BNI + mere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.