International økonomi

Beregn Bruttoinverstering

11. september 2013 af mmo1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Alle.

Jeg har nogle lektier som jeg har lidt besvær med.

Jeg har ikke brug for facit, men formlen.

Følgende får jeg afivde:

I et samfund gælder følgende tal (mia. kr.):
Produktionsværdi: 1.750
Moms og afgifter: 125
Varetilskud: 15
Rå- og hjælpestoffer: 700
Import: 350
Eksport: 330
Forbrug: 720
Nettoinvesteringer: 210
Løn, rente, udbytte til udl.: 50
Løn, rente, udbytte fra udl: 42
Doneret u-landsbistand: 11

Jeg søger kun formlen som den her på BNP = BVT+moms og afgifter - tilskud

Og kan ikke huske hele formlen på følgende:

BNI=

Disp. BNI =

Bruttoinverstering = 

Reinvestering (=afskrivningerne) =

Mange tak for hjælpen på forhånd!


Skriv et svar til: Beregn Bruttoinverstering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.