Matematik

Opløse i faktore

26. september 2016 af Dtonni123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har ingen ide om hvad jeg skal gøre i disse opgaver

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2016 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. september 2016 af mathon

A)
             p=\frac{102^2-98^2}{200}=\frac{(102+98)(102-98)}{200}=\frac{200\cdot 4}{200}=4


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. september 2016 af mathon

B)
            q=\frac{80^2-20^2}{60}=\frac{(80-20)(80+20)}{60}=\frac{60\cdot 100}{60}=100


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. september 2016 af mathon

C)
         \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! R=\frac{x^2+6x+9}{x^2+3x}=\frac{x^2+2\cdot x\cdot 3+3^2}{x(x+3)}=\frac{(x+3)^2}{x(x+3)}=\frac{x+3}{x}\; \; \; \; \; x\notin \{-3,0\}


Skriv et svar til: Opløse i faktore

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.