Studievalg og videregående studie

At dumpe på STX

23. april 2009 af Grunk1234 (Slettet)

Hvis det nu er man dumper studentereksamen, og man skal ind til en videregående, er det så ikke muligt at komme op i de fag som man er dumpet i, og prøve igen? Hvis man så består er det nok til at kunne komme ind på en videregående?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2009 af Jerslev

#0: Hvis du dumper hele din studentereksamen, dvs. ender med et snit på under 2, så har du ikke nogen adgangsgivende eksamen.

Hvis du derimod dumper adgangsgivende fag, eksempelvis dumper engelsk B, hvor du skal have det bestået for at kunne læse dit fag, så skal du tage det om. HF enkeltfag eller GSK er nok.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
23. april 2009 af Grunk1234 (Slettet)

 Betyder det s¨at hvis jeg dumper, kan jeg ikke komme op i de fag jeg har dumpet, og så søge ind på de videreg¨ående uddannelser?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2009 af Jerslev

#2: Ikke i forbindelse med gymnasiet. Så skal du tage et suppleringskursus i sommerferien eller hvis det er flere fag, så skal du tage et års HF enkeltfag i de fag, du har dumpet men skal bruge.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. december 2009 af jasminkaabi (Slettet)

Skal man bestå for alt i hf ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. december 2009 af Saldame (Slettet)

Hvis du ikke består dit fag, skal du læse det om.

Det betyder at hvis du f.eks skal bruge bestemte fag på bestemte niveau (eks. engelsk A) til dig videregående udd. og ikke består det fag, så skal du starte på faget igen (tage det om) og tage til en ny eksamen. Når du har bestået din eksamen med alle dine adgangsgivende fag, kan du søge ind på din udd.


Skriv et svar til: At dumpe på STX

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.