Matematik

Hjælp til matematik opg. 333 (2. B-Niveau)

02. december 2004 af melis@ (Slettet)
Håber nogen kan hjælpe mig med opgaven forneden?

Angiv ligningen for tangenten i punktet (2,f(2)) til grafen for funktionen:

f(x)=(kvatradrod x)/(x+1)

TAK.

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2004 af *==* (Slettet)

Hej du skal finde den afledede f´(x), og derefter indsætte værdierne i din tangentligning.

Svar #2
02. december 2004 af melis@ (Slettet)

Det er det mit problem er, at finde den afledede f´(x)..

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2004 af Epsilon (Slettet)

#2: Brug kvotientreglen til at differentiere f;

f'(x) = (sqrt(x)'*(x+1)-(x+1)'*sqrt(x))/(x+1)^2

Du kender vel differentialkvotienten af sqrt(x), ikke sandt?

//Singularity

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2005 af K-K-S (Slettet)

Nu hvor vi er ved denne opgave her, kan jeg så ikke lige få svaret på den aflede til f(x)=x/x-1 .. ved ikke hvad sqrt er ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. december 2005 af Sicma (Slettet)

sqrt = square root = kvadratrod

Skriv et svar til: Hjælp til matematik opg. 333 (2. B-Niveau)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.