Matematik

Stress! Matematik!!

14. oktober 2009 af popcorn81 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej..

En mursten har en rumfang på 1329,69, vejer  2,3 kg og har en massefylde på 578,12.

Hvordan skal jeg bestemme målestoksforholdet?

Håber i kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2009 af mathon

...i forhold til hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. oktober 2009 af smetterli (Slettet)

Fandt lige noget her på studieportalen, jeg er heller ikke med på hvad du mener? men se følgende link:

https://www.studieportalen.dk/Opgaver/Show.aspx?id=15959

Målstoksforhold på figur 1:

(22,8 cm)/(5,7 cm) = 4 = 1:4

(10,8 cm)/(2,7 cm) = 4

Men se linket...


Skriv et svar til: Stress! Matematik!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.