Kemi

identifikation

08. februar 2010 af jabas (Slettet)

hej herinde, jeg sidder lige med en rapport jeg skal skrive, og har virkelige  svær ved at besvare disse spørgsmål, for tvivler nemlige på det  ene og det andet.. er i tvivl om hvad for nogle formler jeg lige skal anvende... og hvad jeg indsætte i disse formler udfra de oplysninger jeg har ..

vil være så taknemmelige hvis nogen ku hjælpe mig :L

opgaven går ud på at identificere et ukendt organisk syre ved et forsøg og

vi har følgende oplysninger:    V1 = 14,5mL natriumhydroxid 0,100M titreres i syren
                                                V2= 14,2mLnatriumhydroxid 0,100M titreres i syren
                                                                 pH for hele opløsningen = 1,38

vi fik nemlig udført to forsøge med samme fremgangsmåde for at være sikker på at vi gjorde det rigtigt...
Jeg er ikke sikker på om det jeg har gjort er rigtigt... menn..

1) Beregn molvægten af jeres syre.

      c=V/n

2) Beregn pKS for jeres syre.

pKS = 2•pH + log CS <=> 2*1,38 + log (0,1) = 1,76


3) Hvilken syre har I fået, skriv den kemiske formel/struktur?

hvordan findr jeg ud af det?
 

håber virkeligee nogen kan hjælpe.. også hvis i er usikre på svaret.. vil jeg gernee bede om hjælp plzzz..


Skriv et svar til: identifikation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.