Fysik

Please hjælp, det er super vigtigt!

20. marts 2010 af ggf (Slettet)

Jeg har i AT (Almenstudieforberedelse) valgt at arbejde med fagene Dansk og Fysik B med udgangspunkt i de første biler og den litterære tidsperiode futurismen. Hvis nogen skulle være i tvivl, så er futurismen en kunstnerisk avantgardebevægelse med udspring i Italien i begyndelsen af 1900-tallet. Futuristerne (med F.T. Marinetti i spidsen) hyldede byen, støjen, farten og krigen som det nye århundredes mentalitet i et opgør med al gammel museumskunst.

Har i bud på nogle problemstillinger? Her tænker jeg især på faget fysik? Det skal helst være nogle problemstillinger hvor jeg kan tage udgangspuunkt i den naturvidenskablige arbejdsmetode og de skal helst være i tilknytning til de første biler. Please! Jeg bønfalder jer ligefrem, jeg har tænkt det igennem så mange gange, men kan simpelthen ikke tænke på bogle problemstillinger der knytter sig til hverken den induktive eller deduktive metode :-(


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2010 af Majlund (Slettet)

Så må du spørge dig selv, hvorfor valgte du emnet futurisme og biler.. Hvad har de overhovedet med hinanden at gøre? Hvorfor er de interessante at kigge på sammen?? Jeg ved desværre intet om futurismen, så jeg kan ikke give dig noget konkret..

Svar #2
20. marts 2010 af ggf (Slettet)

futurismen var bare en en kunstnerisk avantgardebevægelse med udspring i Italien. Det var forfættere der gennem deres litteratur hylede byen, støjen, farten, bilen, fremgang med andre ord det modene.

Og da bilen netop er et godt eksempel på fremgang tænkte jeg at det nærmest var oplagt, men nu mangler jeg så nogle problemstillinger :-S


Skriv et svar til: Please hjælp, det er super vigtigt!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.