Matematik

Simpel matematik opgave, mat b niveau

05. maj 2010 af bobbybobby (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej :)

Jeg har et problem med følgende opgave:

Isoler b:

a = -3(b-1)+2c

Kan simpelthen ikke finde ud af den! 

Alt hjælp er velkommen :D På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Flyt lidt rundt på leddene

3(b-1) = 2c - a , divider med 3 på begge sider

b-1 = (2c-a)/3 , og læg så 1 til på hver side

b = 1 + (2c-a)/3


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2010 af hans1337 (Slettet)

Prøv at gange parentesen ud i først omgang


Svar #3
05. maj 2010 af bobbybobby (Slettet)

 Tak!


Skriv et svar til: Simpel matematik opgave, mat b niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.