Matematik

HASTER! Funktioner!

02. september 2010 af 18Jev (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen. Jeg er total lost lige her, kan nogle hjælpe så godt de kan! Vi har en funktion med forskriften: h(x) = b * expa (x). Vi får også oplyst at grafen for h går gennem (-2,1) og (3,32). Jeg skal derfor beregne værdierne for a og b og skrive forskriften for h med disse værdier! HJÆLP! tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2010 af Isomorphician

Kig i din bog eller formelsamling under eksponentielle funktioner.


Svar #2
02. september 2010 af 18Jev (Slettet)

Jeg får ikke lige den største viden ved at kigge i bogen, så derfor håber jeg nogle derude, kan hjælpe mig.


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. september 2010 af Isomorphician

Det hele står ellers i din bog. Og formlerne står også i din formelsamling.

Alternativt kan du opstille to ligninger med to ubekendte:

(i): 1 = b*a-2

(ii): 32 = b*a3


Skriv et svar til: HASTER! Funktioner!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.