Matematik

Funktion

09. september 2010 af Fastnik (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg er lige igang med en nogenlunde nem opgave kan bare ikke huske regnereglerne for den.

Opgaven lyder at jeg har en Ret linje funktion, som er skrevet på logaritmisk papir.

Nu skal jeg bestemme figurens forskrift for funktionen ? Hvordan er det man nu gør ! tell me


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2010 af mathon

                       Y = A·x + B                                             på enkeltlogaritmisk papir

                       log(y) = log(a)·x + log(b)

                       log(y) = log(ax) + log(b)

                       log(y) = log(b·ax)

                       y = b·ax


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.