Kemi

Titrerings opgave haster ikke, men har brug for hjælp.

14. august 2014 af ryaan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er gået lidt i stå, har allerede løst opgave a) men kan ikke løse b og c.

a) n=c*v

n(AgNO3) = C(AgNO3) * V = 0,0500 M Ø 0,000931 L = 0,00004655 mol.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. august 2014 af mathon

b)
                                AgNO_{3}\, _{(aq)}\: \: \: +\: \: \: NaCl\, _{(aq)}\: \: \: \rightarrow \: \: \: AgCl\, _{(s)}\: \: \:+\: \: \: NaNO_3\, _{(aq)}

         Stofmængdeforholdet
                                                AgNO_{3}\: \: :\: \: NaCl\: =\: 1\: :\: 1    

                                 n(NaCl)=n(AgNO_3) =4,655\cdot 10^{-5} mol


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. august 2014 af Hippocampus (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=845887


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. august 2014 af mathon

c)
          m(NaCl) = n · M(NaCl)


Svar #4
14. august 2014 af ryaan (Slettet)

Tak man!! vidste der skulle laves reaktionsskema.


Svar #5
14. august 2014 af ryaan (Slettet)

opgave c: 0,00004655 * 0,0500 = 0,000002328? skal ho bruge det i procent, det er da et mærkeligt tal?


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. august 2014 af Heptan

#5 M(NaCl) = 58,44 g/mol 

Masse-% = 0,257 g / m(NaCl) * 100 %


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. august 2015 af Soeffi

Opgave.

Vedhæftet fil:1502478.jpg

Skriv et svar til: Titrerings opgave haster ikke, men har brug for hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.