Matematik

parameterfremstilling

22. august 2014 af inddd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogle som kan hjælpe mig med c'eren i denne opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

        AB = OB - OA .

Beregn stedvektorerne OA og OB ved at indsætte de tilhørende parameterværdier i parameterfremstillingen for linien.

Bemærk også, at for en parametriseret linie

        OP(t) = OQ + t·r , t ∈ R,

gælder der

        Pt1Pt2 = OP(t2) - OP(t1) = (t2-t1r .


Skriv et svar til: parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.