Fysik

Bølge forsøg hjælp

26. august 2014 af fysik12345 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey folkens på studieportalen /fysik

Jeg har en rapport som skal skrives, men jeg kan simpelthen ikke forstå hvad der menes. 

Se vedlagt billede.

Vedhæftet fil: fysik.PNG

Svar #1
26. august 2014 af fysik12345 (Slettet)

Hvordan kan jeg anvende denne formel når alle variabler "kan" kendes. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2014 af mathon


                 \small T=\left ( \frac{f_n\cdot 2L}{n} \right )^2\cdot \mu

                 \small \small T^2=\left ( \frac{f_n\cdot 2L}{n} \right )^4\cdot \mu^2

                 \small \small \sqrt{T}= \frac{f_n\cdot 2L}{n} \cdot \sqrt{\mu}


Svar #3
26. august 2014 af fysik12345 (Slettet)

Udledningen, har jeg gjort, jeg ser stadig ikke hvordan man skal forsætte derfra. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. august 2014 af mathon


             \small f_n=k\cdot \left (n \cdot\sqrt{T} \right )     hvor k er en konstant   \small \small k=\frac{1}{\sqrt{4\cdot \mu \cdot L^2}}


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. august 2014 af mathon

hvor
             \small \sqrt{T}  er konstant inden for hvert forsøg, men \small \sqrt{2} gange større i sidste tabelserie.


Svar #6
26. august 2014 af fysik12345 (Slettet)

Kan desværre ikke se billedet?


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. august 2014 af mathon

hvor
             \small \sqrt{T}  er konstant inden for hvert forsøg, men \small \small \sqrt{2} gange større i sidste tabelserie.


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. august 2014 af mathon

Formuler klart, hvad dit spørgsmål er.


Brugbart svar (0)

Svar #9
26. august 2014 af fysik123456 (Slettet)

Kunne dette være rigtigt ? 

(90hz * 2 *0,5m/1)^2*0,2kg/m = 1620N 


Skriv et svar til: Bølge forsøg hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.