Kemi

Hjælp til lidt kemi igen..

18. september 2014 af poet (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej kan i hjælpe mig med en opgave?? FIl er vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2014 af Hippocampus (Slettet)

Benyt definitionen på pH og isoler oxiniumkonc i ligningen. I den anden opgave skal du benytte definitionen af pOH

Svar #2
18. september 2014 af poet (Slettet)

Forstår ikke helt. Jeg har først lige fået om dette, så har ingen forstand på de formler endnu. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2014 af Heptan

pH = - log ( [H3O+] )

pOH = -log ( [OH-] )


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2014 af Hippocampus (Slettet)

pH + pOH = 14 


Skriv et svar til: Hjælp til lidt kemi igen..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.