Kemi

Hvad er koncentrationen af chlorid i en isotonisk saltvandsopløsning?

23. oktober 2014 af l2235 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvad er koncentrationen af chlorid i en isotonisk saltvandsopløsning ?

Det haster !!

tak :-)


Svar #2
23. oktober 2014 af l2235 (Slettet)

Tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2014 af mathon

en opløsning med 0,9 g NaCl pr. 100 ml = 9 g NaCl pr. L

            [Cl-] = [NaCl] = (m/N)/V = ((9 g)/(58,45 g/mol))/(1 L) = 0,1540 M


Skriv et svar til: Hvad er koncentrationen af chlorid i en isotonisk saltvandsopløsning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.