Matematik

Sandsynlighed og test

28. oktober 2014 af serenabb (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogen der har løst vedhæftede opgaver i Maple? Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal gribe opgaven an :)

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2014 af SuneChr

p(r)=\binom{50}{r}\cdot \left ( \frac{1}{5} \right )^{r}\cdot \left ( \frac{4}{5} \right )^{50-r}

a)   r ≤ 5               r=0Σ5 p (r)
b)  10 ≤ r ≤ 15    r=10Σ15 p (r)
c)  maks  p (r)      0 ≤ r ≤ 50


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2014 af Soeffi

Beregn dem evt. her. Max-værdien vil være lig middelværdien for så stort n.


Svar #3
29. oktober 2014 af serenabb (Slettet)

Tak for hjælpen #1 og #2! Jeg har forstået det nu :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. august 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. august 2015 af Soeffi

CAS løsning.


Skriv et svar til: Sandsynlighed og test

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.