Engelsk

din mening om 9/11

18. juni 2015 af JV16 - Niveau: 9. klasse
Hej.

Vil gerne høre din mening om 9/11

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2015 af linekr (Slettet)

Det må du vist uddybe lidt.


Svar #2
18. juni 2015 af JV16

Hej skal til engelsk eksamen imorgen og en af mine punkter er hvad min mening er.

Så vil spørge jer/dig om hvad jeres mening er

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. juni 2015 af fosfor

Husk: Hvad din mening er ligegyldig. Vælg den mening, du har nemmest ved at formulere inde ved eksaminationen, så længe det ikke bliver selvmodsigende


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. juni 2015 af Stygotius

Hvad der skete den 11.september 2001, var så forfærdeligt at det ikke på nogen måde kan undskyldes, men godt forklares.

Det kan forklares med at nogle lande følte sig så provokeret af  USAs arrogance og dominans overalt i  verden at de var nødt til at reagere på en eller anden måde da USA aldrig lytter til andre nationer..


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. juni 2015 af anonym000

9/11 gav Bush-regimet og dets venner en muligheden for at blive mange milliærderer samt at kontrollere den amerikanske menneskehorde til at agere til fordel for regimets interesser. Grundlaget for den efterfølgende krig (og alle de foregående krige) har aldrig været at bekæmpe terrorisme eller at beskytte befolkningen mod terror... de terroriserer jo selv deres befolkning.

Engang var det Sovjet som var den ondskab (hvad det så end betyder) som skulles bekæmpes, i går var det nogle andre og i morgen er det sikkert nogle nye. En anden ting som også er sikkert er: USA er "public enemy number one". Om "der Führer" hedder Kennedy, Reagan, Bush eller Obama til efternavn er fuldstændigt ligegyldigt.  De har alle massakreret befolkninger, og Kennedy har formentligt været den værste... det er jo ligefrem ikke noget vi kan lide at høre i vesten, her lukker vi bare ørerne og fremsiger mantraen "lalalalallalalalalalalalalalalallalalalalalalalalalalaallalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalallalalalalalalalalalalaallalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalallalalalalalalalalalalaallalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalallalalalalalalalalalalaallalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalallalalalalalalalalalalaallalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalallalalalalalalalalalalaallalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalallalalalalalalalalalalaallalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalallalalalalalalalalalalaallalalalalalalalalala"

:-)

- - -

...............


Skriv et svar til: din mening om 9/11

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.