Kemi

mg/dl ?

04. juli 2015 af Hijsa - Niveau: 10. klasse

Hej, 

Hvordan omregner jeg 8,6 mg/dL til en masse/volumen procent?

Og hvordan omregner man fra mg/dL til g/mL?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. juli 2015 af mathon

             8{,}6\; \frac{mg}{dL}=\frac{8{,}6\cdot 10^{-3}\; g}{10^2\; mL}=8{,}6\cdot 10^{-5}\; \frac{g}{mL}


Skriv et svar til: mg/dl ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.