Fysik

Gitteformel

06. oktober 2015 af hellokitty3 - Niveau: B-niveau

Hej. Det er kun de to sidste opgaver jeg skal har hjælp til :)

Vedhæftet fil: gitterformlen.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2015 af mathon

9.
        
lommeregnerens vinkelmål indstilles til radianer:

                x_n=\tan\left ( \sin^{-1}\left ( \frac{\lambda }{d} \cdot n\right ) \right )\cdot (1{,}80\; m))

                x_n=\tan\left ( \sin^{-1}\left ( \frac{632{,}8\; nm }{3333\; nm} \cdot n\right ) \right )\cdot (1{,}80\; m)

                \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! x_3-x_2=\left (\tan\left ( \sin^{-1}\left ( \frac{632{,}8\; nm }{3333\; nm} \cdot 3\right ) \right )-\tan\left ( \sin^{-1}\left ( \frac{632{,}8\; nm }{3333\; nm} \cdot 2\right ) \right ) \right )\cdot (1{,}80\; m)


Svar #3
06. oktober 2015 af hellokitty3

jeg har ikke haft om radianer endnu så forstår det ikke. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2015 af mathon

10.

                \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! x_3-x_2=\tan\left ( \sin^{-1}\left ( \frac{532\; nm }{3333\; nm} \cdot 3\right ) \right )-\tan\left ( \sin^{-1}\left ( \frac{532\; nm }{3333\; nm} \cdot 2\right ) \right )\cdot (1{,}80\; m)


Svar #5
06. oktober 2015 af hellokitty3

Forstår det ikke hvorfor har du også sinus nu?


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. oktober 2015 af Soeffi

#0. Hvad har du fået i de andre?


Svar #7
06. oktober 2015 af hellokitty3

1=632

2=rød

3. 3333

4. 1 orden = 10 2 orden =22,3

5. 90 grader n =5

6. tan v

7. 0,35

8. 1,5 m


Skriv et svar til: Gitteformel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.