Matematik

Venner kan i hjælp mig ?

08. oktober 2015 af Tralala123 (Slettet) - Niveau: A-niveau
jeg har problem med matematik aflevering
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

1)

xy = 8000 + 10*5

2y + 2x + 2*5 = 380

Du har altså to ligninger med to ubekendte. Find x og y.

2)

x = 2y

xy = 8000 + 10*5

Find x og y. Beregn så omkredsen med

O = 2y + 2x + 2*5

3)

Det er spm. 1) om igen, bare med

xy = 8000 + 10*5

2y + 2x + 2*5 = 360

 


Skriv et svar til: Venner kan i hjælp mig ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.