Matematik

har lidt svært med ligninger

26. november 2015 af bamohashemi (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej det er, fordi jeg skal have hjælp til at løse en ligning og hvordan gør, jeg det

24,5 + 5x = 3,5 (2x + 3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2015 af PeterValberg

Så synes jeg, at du skulle se film resten af aftenen, hvis det netop er filmene
på denne [ VIDEO-LISTE ], du vælger at se, for de kan lære dig alt det, du har
behov for at vide, hvis du vil løse ligninger og lignende :-)

God fornøjelse

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. november 2015 af mathon

                    24{,}5+5x=3{,}5(2x+3)
Gang ind i parentesen:

                    24{,}5+5x=(7x+10{,}5)
Hæv parentesen:

                    24{,}5+5x=7x+10{,}5 …  fortsæt selv


Skriv et svar til: har lidt svært med ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.