Matematik

En funktion f er givet ved f(x)=2x^2-4x

30. november 2015 af mitnavnergert (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan jeg få lidt hjælp til denne

En funktion f er givet ved f(x)=2x^2-4x

Bestem f´(x), og bestem ligningen for den tangent til grafen for f, der har hældningen -2.

Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2015 af SådanDa

Hvor langt er du kommet? :)


Skriv et svar til: En funktion f er givet ved f(x)=2x^2-4x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.