Matematik

integralregning

05. februar 2016 af carlpeder (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens, ved ik rigtig hvad de mener med det der G(4) = 10? håber i kan hjælpe :D

En funktion er givet ved f (t) = 3 . Bestem den stamfunktion F (t) til f (t), der opfylder, at 

G(4) = 10. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2016 af Stats

Hvad har du selv gjordt?

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
05. februar 2016 af carlpeder (Slettet)

altså hvad mener du?


Svar #3
05. februar 2016 af carlpeder (Slettet)

altså for at bestemme stamfunktionen skal man integrere, men hvad menes der med at det skal opfylde G(4)=10


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2016 af SuneChr

# 0
Lad  F (x) = 3x + c    c ∈ R
Da er F '(x) = 3
F (4) = 10  ⇔  3·4 + c = 10  ⇔  c = - 2
Da er
F (x) = 3x - 2
__________
Hvorfor kommer G (x) ind i billedet, hvad er G (x) for en funktion, -  du mener vel F (x)  ?
Du bør nok omformulere opgaveteksten.


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.