Matematik

Beregn arealet af en kvadratisk græsplæne, der har siden 17 m

07. februar 2016 af JackCool (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Er for nylig startet i skole igen, og matematik har ikke været mit stærke fag. Har undersøgt og læst teksten vi var givet som burde give os en løsning til dette men jeg har fejlet til at finde det. Jeg leder ikke efter et svar vil bare have det skåret ud i pap hvordan jeg regner sådan noget her ud.

Der massere andre ting i mine opgaver jeg ikke forstår men dette er hvor jeg sidder fast nu.


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. februar 2016 af Birgit80 (Slettet)

hej arealet på et kvadrat beregnes som:

T= s2

dvs side gange side-eller siden i anden om man vil

dvs T= 172

altså er T=289

dvs arealet af den kvadratiske græsplæne er =289


Svar #2
07. februar 2016 af JackCool (Slettet)

Mange tak for det hurtige svar! Forstår det godt nu!


Svar #3
07. februar 2016 af JackCool (Slettet)

Men hvad står T for?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2016 af Birgit80 (Slettet)

Super :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2016 af Birgit80 (Slettet)

T betyder areal

( mange bøger benytter nogle gange A. Det betyder det samme som T)


Skriv et svar til: Beregn arealet af en kvadratisk græsplæne, der har siden 17 m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.