Fysik

Radioaktivitet

12. februar 2016 af gladeløve24 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har problemer med nedstående opgaver vdr. radioaktivitet - er der nogle, som kunne tænke sig at gennemgå dem, så jeg bedre kan lave de næste der kommer?


Svar #1
12. februar 2016 af gladeløve24 (Slettet)

...


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. februar 2016 af mathon

              k\cdot T_{\frac{1}{2}}=\ln(2)

              k =\frac{\ln(2)}{T_{\frac{1}{2}}}=\frac{\ln(2)}{8{,}04\; d\o gn}=\frac{\ln(2)}{694656\; s}=9{,}97828\cdot 10^{-7}\; s^{-1}


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. februar 2016 af mathon

b)

    0{,}2\cdot 10^6\; eV=3{,}20435\cdot 10^{-14}\;J
     

    Absorberet \; \ae kvivalent \; str\aa lin gsdosis =         \frac{\frac{1}{2}\cdot N_0\cdot 3{,}20435\cdot 10^{-14}\;J }{0{,}030\; kg}


Skriv et svar til: Radioaktivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.