Biologi

Fitnessværdi og stabil ligevægt

18. maj 2016 af fubuking (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Betragt de følgende loci, hvor naturlig selektion virker. I hvert locus forekommer der  2 alleler. I den følgende sammenligning skal fitnessværdierne kombineres med de(n) korrekte stabile ligevægt(e).  Det er frekvensen for allel 1, der er angivet.

A) w11= 0,2 w12=0,1 w22=1 =? 
B) w11= 0,7 w12=0,8 w22=1 =? 
C)w11= 0,9 w12=1 w22=0,11 =? 
D)w11= 1 w12=1 w22=0,99 =? 
Valgmuligheder 
1
1 og 0  
 0
 0,9 


Svar #1
18. maj 2016 af fubuking (Slettet)

C)w11= 0,9 w12=1 w22=0,11 =?  er w22= 0,1 og ikk 0,11, sorry


Skriv et svar til: Fitnessværdi og stabil ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.