Fysik

Mundtlig fysik b - bølgelængder

29. maj 2016 af MarenMarie7228 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvis der står "Bestemmelse af bølgelængde" som et stikord til mit spørgsmål om Atomfysik - hvad ville så være godt at sige? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2016 af mathon

i sammenhængen mellem exiteret atom og fotonenergi


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2016 af mathon

                      E_{foton}\cdot \lambda =h\cdot c=1239{,}84\; eV\cdot nm


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2016 af Eksperimentalfysikeren

Man kan bestemme bølgelængden af lys ved hjælp af et bøjningsgitter.


Skriv et svar til: Mundtlig fysik b - bølgelængder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.