Kemi

MCQ - kemi

27. juni 2016 af soldier123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej venner,

Håber der er nogen der kan forklare mig hvordan vedhæftet opgave løses. og hvordan jeg bestemmer følgende: Hvor mange gram NaOH skal tilsættes for at lave en 15% opløsning

På forhånd tak

Vedhæftet fil: h.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. juni 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. juni 2016 af mathon

                                                       2\; Fe\; +\; 3\, F_2\; \rightarrow \; 2\, FeF_3
ækvivalente mængerder:                                   3 mol          2 mol
                                                                         113,988 g    225,682 g
                                                                              x                40,0 g

forholdsregning:
                                                                   \frac{x}{113{,}988\; g}=\frac{40{,}0}{225{,}682}

                                                                   x=\frac{40{,}0}{225{,}682}\cdot \left ( 113{,}988\; g \right )=20{,}2\; g                                             


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. juni 2016 af mathon


Skriv et svar til: MCQ - kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.