Matematik

overfladeareal af bordplade

28. juli 2016 af htxstudenten (Slettet) - Niveau: C-niveau

En bordplade har følgende mål: Bredde 45 cm, længde 63 cm og tykkelse 22 mm.

Hvordan finder man den totale overflade af bordplade?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. juli 2016 af Skaljeglavedinelektier

Det totale overfladeareal af bordpladen? 

Du har seks flader, hvor de er parvist lige store. 

Du skal bare lave beregningen: ABordplade = 2 * b * h + 2 * l * b + 2 * l * h        - hvor l er længden, b er bredden, og h er højden(tykkelsen). Husk på at tykkelsen er opgivet i mm, mens de resterende mål er opgivet i cm. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. juli 2016 af mathon

Totaloverflade:
                             O_{total}=2\cdot \left ( l\cdot b+b\cdot h+l\cdot h \right )

                                               O_{total}=2\cdot \left (( 63\; cm)\cdot (45\; cm)+(45\; cm)\cdot (2{,}2\; cm)+(63\; cm)\cdot (2{,}2\; cm) \right )


Skriv et svar til: overfladeareal af bordplade

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.